Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět
K.UTB TOP Novinky

Online knihovnička Bookport běží dál a je i v našem katalogu

Zjistili jsme, že jste si během rouškového období a domácí karantény fakt zamilovali on-line knihovnu BOOKPORT. A tak jsme přístup do ní zakoupili i na rok 2021. A abyste to měli ještě o trošičku jednodušší a příjemnější, knihy z Bookportu už můžete vyhledávat rovnou i v našem katalogu.

Uživatelé mají přístup ke kompletní kolekci odborné literatury (více než 4 200 titulů). V rámci knihovny Bookport jsou k dispozici knihy od významných nakladatelů jako Grada, Portál, Galén, Karolinum a další. Na své si tak přijdou studenti humanitních oborů, ekonomie, managementu i marketingu. Pro přihlášení a práci s portálem potřebujete pouze své univerzitní přihlašovací údaje.

Důležité upozornění: pokud jste Bookport využívali už v roce 2020, nezapomeňte se odhlásit a znovu přihlásit do svého konta na Bookportu, aby se vám konto zaktualizovalo.

Knihy z digitální knihovny Bookport můžete vyhledávat přímo na portálu Bookport nebo v rámci knihovního katalogu (kolekce BOOKPORT). Stačí si jen vyhledat knihu, kterou byste potřebovali, v detailu knihy se prokliknout tlačítkem v on-line přístupu a pomocí modrého tlačítka „Přístup prostřednictvím EduID“ na portálu Bookport vybrat ze seznamu naši univerzitu, zadat své přihlašovací údaje do univerzitního účtu a je hotovo.

Kdo nevěří, ať to zkusí. A kdo neumí, tak návod je pro vás připraven.

Fakulty a součásti

Zavřít