Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět
K.UTB TOP léto v knihovně

Léto plné zážitků aneb co jsme pro vás nachystali

I když má knihovna přes léto zavřeno, neznamená to, že by měla prázdniny. Vždycky se tu něco děje. A těch volných dnů se snažíme využít pro to, abychom připravili zase něco nového, co vám udělá radost. Zajímalo by vás, co jsme vymysleli během tohoto léta? Tak zabrouzdejte do následujících řádků…

Nový vstup do knihovny

Co si budeme povídat. Už to bylo potřeba. Staré turnikety zlobily, neposlouchaly. Domluva s nimi byla čím dál horší. A tak dozrál čas je vyměnit za nové, pěknější, funkčnější a hlavně víc bezbariérové. Jak se pípá na nových turniketech, si můžete vyzkoušet už od pondělí 7. září, kdy knihovna po letním “odpočinku” znovu otvírá. A zaslouží se poděkovat Centru pro studenty se specifickými potřebami, bez kterého by se to určitě nepodařilo. Takže děkujeme a moc.

Novinky ve 4. patře

Něco nového (a snad i dobrého) pro vás chystáme i ve vašem našem oblíbeném 4. patře. Ale na to si ještě chviličku počkejte, ano?

Studovna v Uherském Hradišti se přestěhovala

Studovna v Uherském Hradišti si určitě zasloužila změnu. A dočkala se jí. Nové a pěknější prostory, víc místa, zbrusu nová odpočinková zóna (a když budete hodní, tak prý bude i koberec :-)), “samoobslužná” zóna s kroužkovou vazbou. A samozřejmě počítače, tiskárna a spousta knih. To všechno teď najdete ve 4. patře budovy H1. Pokud chcete, klikněte si na virtuální prohlídku. A nebo za námi prostě přijďte. Těšíme se na vás.

 

Fakulty a součásti

Zavřít