Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět
K.UTB TOP online Školení

Hledej a cituj s K.UTB | on-line školení 19. 11. — 16.00

Šílíte ze své seminárky nebo diplomky? Nevíte, kde hledat zdroje? Sužuje vás nedostatek literatury? Vzdálený přístup je pro vás španělská vesnice? Tápete v citacích?

To známe… Probdělé noci, plechovky s energeťákem, kupa stresu… Ale žádné zoufání! Právě pro vás máme on-line školení, kde vás naučíme “přežít” v těchto extrémních podmínkách. Školení proběhne on-line ve čtvrtek 19. listopadu od 16.00. Připojte se k nám (můžete i na FB události)!

Školení bude trvat asi hodinu (+ případné dotazy) a dozvíte se všechno potřebné o elektronických zdrojích (jak hledat v našem portálu, jak využívat odborné databáze, jak si nastavit vzdálený přístup pro přístup z domu, co je to digitální knihovna Bookport a jak s ní pracovat, jak hledat v Digitální knihovně Kramerius a mnoho dalšího) a citacích a citování (co musíte znát, na co si dát pozor a jak správně citovat podle ČSN ISO 690).

A jak se připojit na školení?

Školení bude probíhat on-line v prostředí MS Teams (přihlásíte se jednoduše pomocí svých univerzitních účtů). Doporučujeme stáhnout si MS Teams aplikaci a v položce „Týmy“ kliknout na tlačítko vpravo nahoře „Připojit se k týmu nebo vytvořit nový“. Následně zadáte tento kód: m2xrrzm. A jste s námi.

Kde najdu školení až bude ten správný čas?

Až se budete chtít připojit na školení, vlevo, v nabídce kanálu, klikněte na položku ČT 19. 11. ON-LINE ŠKOLENÍ. Zobrazí se vám konverzace a událost se školením. Klikněte na ni.

V podrobnosti události vyberte prosím vpravo nahoře tlačítko Přihlásit se. Tím se připojíte ke školení a je to!

Pokud by pro vás byl tento postup příliš složitý, napište nám na e-mail sluzby@k.utb.cz váš univerzitní e-mail, na který vám pošleme přímo pozvánku na tuto událost a následně se k nám jen připojíte.

Fakulty a součásti

Zavřít