Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět
K.UTB TOP přednáška

Přednáška Petra Slavíka: Z UTB až do reprezentace

Zveme vás co nejsrdečněji na naprosto bombastickou přednášku Petra Slavíka “Z UTB až do reprezentace”, která proběhne ve středu 20. listopadu od 17.00 ve 4. patře knihovny.

Petr Slavík vystudoval obor Marketingové komunikace na UTB, mocné kouzlo hor z něj ale udělalo profesionálního fotografa nadšeného pro dobrodružství a objevování. Spolupracuje s významnými firmami a za svou práci získal řadu prestižních profesních ocenění (vítěz festivalu Tourfilm 2016 v kategorii Propagační spot do 10 minut, vítěz Ceny diváků Czech Press Photo 2016, vítěz Sportovní fotografie roku 2018 v kategorii Ostatní sporty).

Jeho tvář možná neznáte, ale všichni biatlonoví fandové by měli znát jeho fotky — je to totiž dvorní fotograf české biatlonové reprezentace, se kterou cestuje po celém světě.

Jak se z “markeťáka” stane profesionální fotograf? Co mu dalo studium na naší univerzitě? Jaký je recept na úspěch? Jaké jsou příběhy jeho nejúspěšnějších fotek? To vše bude v jeho přednášce, na kterou musíte každopádně přijít!

Fakulty a součásti

Zavřít